Ik maak uw woning vochtvrij

Contacteer ons

Kelders en muren opnieuw kurkdroog

Vochtige muren zijn niet alleen ongezond, het is ook onaangenaam en het tast de waarde van uw woning ernstig aan. Na verloop van tijd gaan uw muren afbrokkelen en dan wordt het zelfs gevaarlijk! Ik behandel uw vochtige muren en stop de schade. Hetzelfde doe ik ook voor een vochtige kelder. Want waar u uw kelder ook voor gebruikt, vochtproblemen zijn zeer nadelig. De stabiliteit van uw woning komt erdoor in het gedrang. Met de nodige ingrepen maak ik uw kelder kurkdroog. Mijn aandacht gaat eerst en vooral uit naar het drogen van kelders en muren, maar uiteraard voer ik nadien ook de opknapwerken voor u uit.

Hoe pak ik vochtige muren of kelders aan?

Van zodra u mij contacteert, kom ik bij u langs. Dat is heel belangrijk, want de oorzaak van het probleem moet in kaart worden gebracht. Enkel dan kan ik een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Hoe dan ook moet er actie worden ondernomen. En daarom bestrijd ik de vochtproblematiek op verschillende fronten.

  • Onherroepelijke schade aan muren wordt in kaart gebracht

  • Pleisterwerk en stenen worden afgekapt indien het niet langer te redden is

  • Ik injecteer de muur om hem sneller te drogen en preventief te beschermen

  • De muren worden opnieuw bezet en netjes afgewerkt.

Meer info

Behandelen van schimmelmuren

Soms is het niet nodig om meteen stenen uit te kappen. Indien sommige muren geen last hebben van vochtinsijpeling, maar wel (zwarte) schimmel vertonen, is dat meestal het geval. Ik voer de schimmelreiniging voor u uit, waardoor uw gezondheid niet in het gedrang komt. Bovendien ga ik op zoek naar de oorzaak van het probleem, waardoor de schimmel na verloop van tijd niet terugkeert.

Contacteer ons

Heeft u last van vochtige muren of schimmel in huis? Of staat er soms water in uw kelder?
Nodig mij dan vrijblijvend uit voor een eerste diagnose.