Laat een nieuwe vloer leggen

Contacteer ons

Geef uw interieur een hedendaagse look

Met een gietvloer krijgt u een mooi ruimtegevoel in uw woning of bedrijfspand. Dergelijke gietvloeren kunt u zonder enige overgang van de ene kamer naar de andere laten overlopen. De vloeren worden naadloos aangebracht en zijn daardoor zeer hygiënisch. Er zijn geen kieren waarin zich vuil of bacteriën opstapelen. Deze vloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk en ze zijn sterk en duurzaam. Ze komen in een enorm scala aan kleuren, zodat u uw vloer perfect laat aansluiten bij de stijl van uw woning of bedrijf. Het leggen van dergelijke gietvloeren gebeurt op een korte tijd. Er zijn geen uitbraakwerken nodig. De vloeren kunnen per slot van rekening boven uw huidige vloer worden aangebracht.

Welke vloeren legt Algemene Werken Van Eemeren?

Ik kan alle vloeren leggen, maar ik ben voornamelijk gespecialiseerd in het leggen van deze vloeren:

  • Epoxyvloeren Dit zijn zeer harde vloeren die bijvoorbeeld in ateliers en loodsen worden gelegd. Ik leg deze vloeren met twee componenten voor een nog grotere duurzaamheid. Ze zijn in zeer veel kleuren te verkrijgen.

  • PU-vloeren Deze vloeren zijn iets zachter dan epoxyvloeren. Zij worden vooral voor particuliere woningen en kantoren gebruikt. Ze zijn zeer aangenaam om op te lopen en voelen warmer aan dan keramische tegels. Het geeft het gebouw een eigentijdse en nette uitstraling.

  • Steentapijt Dit zijn vloeren die bestaan uit kleine stukjes steen die tot een vloer worden gegoten. Het geeft een iets minder strakke uitstraling dan PU- of epoxyvloeren, waardoor het een ideaal alternatief is voor oudere gebouwen. Ook hier mag u vrij kiezen tussen uiteenlopende kleuren en structuren.

Meer info

Enkele activiteiten

Contacteer ons

Welke vloer is geschikt voor uw pand? Ontdek het vandaag nog.
Bel mij en ik kom vrijblijvend bij u langs.