Ik maak van uw tuin een paradijs

Contacteer ons

Tuinaanleg conform uw wensen

Als u in een nieuwe woning intrekt of u uw bestaande tuin hoopt te vernieuwen, denk dan aan Algemene Werken Van Eemeren. Ik kom bij u langs om uw droomtuin te bespreken. Bij tuinaanleg houd ik rekening met verschillende factoren. In welke stijl moet uw tuin worden aangelegd? Gaat u zelf uw tuin onderhouden of gaat u dit laten doen? Wilt u later bijvoorbeeld een terras of zwembad installeren? Het zijn slechts enkele vragen die ik stel, waardoor u ook op lange termijn tevreden bent van uw tuin. Ik bekijk zorgvuldig de oriëntatie van uw tuin, de schaduwpartijen en het bodemtype. Na het in beeld brengen van alle wensen en factoren, ga ik vervolgens aan de slag met uw tuin.

Tuinonderhoud

Het is de bedoeling dat u op elk moment van het jaar van uw tuin mag genieten. Daarom sta ik niet alleen in voor de aanleg van uw tuin, maar ook voor het tuinonderhoud. Ik help u bijvoorbeeld met:

  • Onkruid wieden

  • Bemesten van de tuin

  • Snoeien van struiken, hagen en bomen

  • Maaien van het gazon

  • Herinzaaien van dorre zones in het gazon.

Bij elk tuinonderhoud onderwerp ik uw tuin aan een inspectie. Als er andere werkzaamheden moeten gebeuren, informeer ik u meteen. En indien gewenst, ga ik direct voor u aan de slag. Want enkel zo kunt u het hele jaar door van uw tuin genieten.

Meer info

Enkele Activiteiten

Contacteer ons

Bij Algemene Werken Van Eemeren in Grobbendonk bent u altijd zeker van een prachtige tuin.
Contacteer mij vandaag nog!